GinBijk Automatisering |

Computeronderhoud

Het onderhoud van uw computer of netwerk is erg belangrijk. Dit moet goed onderhouden worden. Daarom hebben wij, van GinBijk automatisering een onderhoudscontract opgesteld.
Zo heeft GinBijk verschillende onderhoudscontracten waar een aantal belangrijke voordelen voor u in zitten. Zo krijgt u o.a. 10% korting op het normale uurtarief bij eventuele uren die buiten het onderhoudscontract vallen.

Het onderhoudscontract geeft u tevens de zekerheid dat GinBijk een computerstoring binnen 24-uur na melding bij u komt oplossen. Daarnaast bent u er zeker van dat uw automatisering zo weinig mogelijk risico loopt doordat deze regelmatig wordt gecontroleerd.

Wij lopen uw computers na op eventuele defecten, virussen, foutieve instellingen en/of indelingen. Hier gaat niet alleen een preventieve werking van uit, tenslotte krijgt u ook onafhankelijk advies over soft- en hardware die uw automatisering nog efficiënter en sneller kunnen maken. Hieronder volgt een overzicht van de activiteiten die bij een onderhoudscontract horen

  • controle op virussen. opsporen en verwijderen "lost/chained clusters".

  • volledige defragmentatie van uw harde schijf.

  • complete optimalisatie van harde schijf en geheugen.

  • verwijderen overbodige en tijdelijke bestanden.

  • nakijken en optimaliseren opstart bestanden.

  • 1x per jaar stofvrij maken van de computer.

  • preventieve controle op hard- en software.

  • onafhankelijke adviezen t.b.v. uw automatisering.

  • 10% korting op het uurloon bij eventuele uren die buiten het onderhoudscontract vallen.

GinBijk Strippenkaart

Vind u het niet noodzakelijk een servicecontract af te sluiten, maar wilt u wel graag profiteren van een aantrekkelijke korting op het uurtarief? Dan is het mogelijk om een service strippenkaart bij ons aan te schaffen.

Met de strippenkaart koopt u, vooraf, een bepaald aantal uren 'service' in. Voordeel hiervan is dat u altijd een kleine hoeveelheid service op voorraad heeft. Erg handig als u ineens met een nijpend computerprobleem komt te zitten. Gewoon de telefoon pakken en u heeft snel de hulp die u nodig heeft.
De korting op het uurtarief kan zelfs oplopen tot meer dan 20%!
U koopt de uren van tevoren in, dus u heeft ook geen last van eventuele prijsveranderingen in het uurtarief. De strippenkaart is maar liefst 5 jaar geldig!
GinBijk Automatisering

Richterlaan 3-14
Businesspark A7 Noord
9207 JT Drachten
t. 0512 785196 
t. 058 255 3036 
e. info@ginbijk.n
l

Compjoeterservice GinBijk

Fricoweg 37
9005 PC Wergea
t. 058 255 3036 
e. wergea@ginbijk.n
l