GinBijk Automatisering |

 

Ginbijk is uw eigen IT-afdeling ‘buiten de deur’. Wij zijn uw expert op IT gebied. GinBijk adviseert, ontwerpt, implementeert en neemt uw IT omgeving in beheer. Dit kan in de cloud, hybride of in uw eigen datacenter.

Steeds vaker is IT de kritische succesfactor om je als organisatie blijvend te onderscheiden. Het in huis hebben van specialistische kennis, welke zich in rap tempo (door)ontwikkelt, vraagt om grote investeringen. Wij vinden het belangrijk om dagelijks het beste te halen uit mensen en middelen. Dat doen wij graag voor u en samen met u.

Voor het MKB en het Onderwijs is het een overbodige luxe om een eigen IT afdeling binnen het bedrijf te hebben of IT personeel in dienst te nemen. Het kost onnodig veel geld en het is vaak maar voor een paar uur per week of per maand. GinBijk is voor deze bedrijven de oplossing. Wij zijn u van dienst wanneer u ons nodig heeft. Zo bespaart u veel geld en kunt u zich volledig concentreren op uw core-business.

Response Tijd

IT is een belangrijk onderdeel van uw bedrijf. Wij als IT-ers begrijpen dat en daarom hebben wij een zeer snelle response tijd. Wanneer één van uw systemen niet meer werkt kan in de meeste gevallen minimaal één werknemer al niet meer zijn werk doen. Hierdoor blijft er werk liggen en kost U dit extra geld. GinBijk zorgt ervoor dat deze werknemer zo snel mogelijk weer aan de slag kan, eventueel met vervangende hardware.

Service Contracten (SLA)

Buiten de mogelijkheid om ons in te schakelen zonder service contract kunt U er ook voor kiezen om een service contract met ons af te sluiten. Uw wensen kunnen dan op papier worden vastgelegd. Bijvoorbeeld een wekelijks terug kerende onderhouds controle of een dagelijkse back-up.

Interesse?

Neemt u dan
contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een afspraak met een adviseur. Wij zijn u graag van dienst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
GinBijk Automatisering Drachten

Richterlaan 3-14
Businesspark A7 Noord
9207 JT Drachten
t. 0512 785196 
t. 058 255 3036 
e. info@ginbijk.n
l

GinBijk Automatisering Wergea

Fricoweg 31C
9005 PC Wergea
t. 058 255 3036 
e. wergea@ginbijk.n
l