GinBijk Automatisering |

Voor het MKB en het Onderwijs is het een overbodige luxe om een eigen IT afdeling binnen het bedrijf te hebben of IT personeel in dienst te nemen. Het kost onnodig veel geld en het is vaak maar voor een paar uur per week of per maand. GinBijk is voor deze bedrijven de oplossing. Wij zijn u van dienst wanneer u ons nodig heeft. Zo bespaart u veel geld en kunt u zich volledig concentreren op uw core-business.

Rechts in de menu's ziet u wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Werkzaamheden

GinBijk kan bijna al uw IT-werkzaamheden verzorgen die u vaak uitbesteedt aan diverse bedrijven. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld het aanleggen en onderhouden van het netwerk, het aanschaffen en onderhouden van uw computers, het creëren, onderhouden en hosten van uw website, het periodiek maken van een veilige back-up van uw belangrijke gegevens en het trainen van uw personeel.

Response Tijd

IT is een belangrijk onderdeel van uw bedrijf. Wij als IT-ers begrijpen dat en daarom hebben wij een zeer snelle response tijd. Wanneer één van uw computers niet meer werkt kan in de meeste gevallen minimaal één werknemer al niet meer zijn werk doen. Hierdoor blijft er werk liggen en kost U dit extra geld. GinBijk zorgt ervoor dat deze werknemer zo snel mogelijk weer aan de slag kan, eventueel met vervangende hardware.

Service Contracten (SLA)

Buiten de mogelijkheid om ons in te schakelen zonder service contract kunt U er ook voor kiezen om een service contract met ons af te sluiten. Uw wensen kunnen dan op papier worden vastgelegd. Bijvoorbeeld een wekelijks terug kerende onderhouds controle of een dagelijkse back-up.

Interesse?

Neemt u dan
contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een afspraak met een adviseur. Wij zijn u graag van dienst.
GinBijk Automatisering Drachten

Richterlaan 3-14
Businesspark A7 Noord
9207 JT Drachten
t. 0512 785196 
t. 058 255 3036 
e. info@ginbijk.n
l

GinBijk Automatisering Wergea

Fricoweg 31C
9005 PC Wergea
t. 058 255 3036 
e. wergea@ginbijk.n
l