GinBijk Automatisering |

Wilt u op alle computers in huis kunnen internetten? Bestanden en printers delen? Spellen tegen elkaar spelen? Draadloos het netwerk op met uw laptop? U kunt alle kanten met ons op.

Het kan erg praktisch zijn om uw computers in een netwerk te zetten. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld op alle computers gebruik maken van één Internet verbinding of u kunt vanaf elke computer printen op slechts één printer. Ook bestanden kunt u delen over het netwerk, zodat u ze vanaf elke computer kunt benaderen, eventueel met wachtwoord beveiligd. Het is mogelijk een netwerk “bedraad” aan te leggen, of draadloos. Een combinatie behoord uiteraard ook tot de mogelijkheden. Draadloos is ideaal om bijvoorbeeld optimaal gebruik te maken van een laptop. Hierdoor kunt u overal in en rond het huis op het interne netwerk en op Internet. Een belangrijk punt hierbij is het draadloze netwerk te beveiligen, zodat niet ook bijvoorbeeld uw buren verbinding met uw netwerk kunnen maken.

Installatie

Wij kunnen de gehele installatie voor u verzorgen inclusief aanschaf van de benodigde hardware onderdelen en eventueel de benodigde software. Als u de hardware bij ons aanschaft bent u er van verzekerd dat u kwaliteit in huis haalt voor een aantrekkelijke prijs.

Als u al beschikt over alle, of een gedeelte van de hardware onderdelen dan helpen wij u ook gewoon uiteraard. Wij zijn onafhankelijk en dus niet gebonden aan een hardware leverancier. Wij zullen u daarom vrij laten in de keus van de hardware, maar kunnen u wel een goed advies geven gebaseerd op feiten. Als u uw eigen, zelf aangesloten netwerk wilt laten controleren, of bijvoorbeeld (beter) beveiligen kunt u ook een beroep op ons doen. Zelfs als u de hardware elders heeft aangeschaft.


Onderhoud

Ook voor onderhoud aan uw huidige netwerk staan wij 7 dagen per week voor u klaar. Hierbij kunt u denken aan problemen in het netwerk, waardoor u bijvoorbeeld niet op Internet kunt via één of meerdere computers.

Interesse?

Neemt u dan
contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een afspraak met een monteur. Wij staan u graag te woord.
GinBijk Automatisering Drachten

Richterlaan 3-14
Businesspark A7 Noord
9207 JT Drachten
t. 0512 785196 
t. 058 255 3036 
e. info@ginbijk.n
l

GinBijk Automatisering Wergea

Fricoweg 31C
9005 PC Wergea
t. 058 255 3036 
e. wergea@ginbijk.n
l