GinBijk Automatisering |

Computeronderhoud

Het onderhoud van uw computer of netwerk is erg belangrijk. Dit moet goed onderhouden worden. Daarom hebben wij, van GinBijk een onderhoudscontract opgesteld.
Zo heeft GinBijk verschillende onderhoudscontracten waar een aantal belangrijke voordelen voor u in zitten. Zo krijgt u o.a. 10% korting op het normale uurtarief bij eventuele uren die buiten het onderhoudscontract vallen.

Het onderhoudscontract geeft u tevens de zekerheid dat GinBijk een computerstoring binnen een vastgestelde tijd na melding bij u komt oplossen. Daarnaast bent u er zeker van dat uw computer zo weinig mogelijk risico loopt doordat deze regelmatig wordt gecontroleerd.

Wij lopen uw computer na op eventuele defecten, virussen, foutieve instellingen en/of indelingen. Hier gaat niet alleen een preventieve werking van uit, tenslotte krijgt u ook onafhankelijk advies over soft- en hardware die uw computer nog efficiënter en sneller kunnen maken. Een overzicht van activiteiten die onder een onderhoudscontract vallen:

GinBijk Strippenkaart

Vind u het niet noodzakelijk een servicecontract af te sluiten, maar wilt u wel graag profiteren van een aantrekkelijke korting op het uurtarief? Dan is het mogelijk om een service strippenkaart bij ons aan te schaffen.

Met de strippenkaart koopt u, vooraf, een bepaald aantal uren 'service' in. Voordeel hiervan is dat u altijd een kleine hoeveelheid service op voorraad heeft. Erg handig als u ineens met een nijpend computerprobleem komt te zitten. Gewoon de telefoon pakken en u heeft snel de hulp die u nodig heeft.
De korting op het uurtarief kan zelfs oplopen tot meer dan 20%!
U koopt de uren van tevoren in, dus u heeft ook geen last van eventuele prijsveranderingen in het uurtarief. De strippenkaart is maar liefst 5 jaar geldig! Kijk hier voor de tarieven.
GinBijk Automatisering Drachten

Richterlaan 3-14
Businesspark A7 Noord
9207 JT Drachten
t. 0512 785196 
t. 058 255 3036 
e. info@ginbijk.n
l

GinBijk Automatisering Wergea

Fricoweg 31C
9005 PC Wergea
t. 058 255 3036 
e. wergea@ginbijk.n
l